Jösses vad jobbigt!

Längtade efter frisk luft och rörelse, så snörade på mig löparskorna och gav mig ut. Vet att det brukar ta ungefär 2,5 kilometer innan flödet kommer och stegen känns sköna. Så jag kämpade på de första kilometrarna, trots att det i ärlighetens namn var riktigt tungt. Faktiskt inte skönt någonstans…

När jag sprungit drygt 3 kilometer och inget kändes bättre förstod jag att det skulle bli ett mentalt tuff pass. Så drog ner på tempot, skruvade upp musiken i öronen och körde på ändå. Även om det var tungt och kämpigt.

Drygt 7,5 kilometer senare, när jag sprang in på min uppfart, var jag sjukt nöjd över att jag tagit mig runt. Galet trött. Men nöjd. Över att vara igång.

Imorgon kickar jag igång en nystart vad gäller kost och träning. Behöver det och längtar efter det. Ser fram emot att återta de lätta, sköna stegen när jag springer och att få känna den där pigga känslan i kroppen igen. Om det blir enkelt? Troligtvis inte. Värt det? Absolut!

Nu blir det soffhörnan och sen skall vi njuta av lite god sushi. Ha en fin kväll!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..