Häng med till Tällberg! Unna dig en härlig paus i ett intensivt liv!

I oktober förra året hade jag den stora glädjen att tillsammans med Christer Skoog få jobba i galet vackra Tällberg på ToppHälsas logout-läger. Det blev en så otroligt härlig helg! Rogivande och skönt. En paus i ett för många av oss intensivt liv. Ett sätt att ladda batterierna och unna sig tid med sig själv. Något jag tror att vi alla behöver betydligt mer av än vad vi själva förstår. Lugn och ro. Stänga ute bruset för en stund. Njuta av vacker natur, frisk luft, god mat, fina promenader, meditation och stillsam yoga. Logga ut en stund för att få logga in hos sig själv.

Därför blev jag så glad när jag fick besked om att helgen kommer gå av stapeln på nytt i år. Närmare bestämt den 19-21 oktober. Känns helt fantastiskt att få uppleva det här på nytt tillsammans med Christer och alla fina deltagare. Vill du följa med så hittar du all information här. Förra året bokades platserna upp väldigt fort, så vänta inte för länge med att knipa din plats om du tycker att det låter som en mysig helg.

Tänkte dela med mig av lite bilder från förra årets läger, så att du får en känsla av helgens fina komposition.

Hoppas vi ses på detta ljuvliga log-out läger i oktober! Det kommer bli helt fantastiskt! Lovar!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..