Längtar efter träning och rörelse!

Av olika anledningar har jag inte kommit iväg och tränat på ett tag. Inte ens fått snörat på mig mina löparskor för att ta en skön runda. Och det känns. Nu längtar jag massor efter att få bli rejält svettig, känna pulsen öka och få bli ordentligt trött i kroppen. Skönt ändå. Att längtan finns. Nu gäller det bara att ta tag i det och komma igång. Ta mig förbi mina hinder och skippa mina ursäkter för varför det inte hinns med.

Det har varit en speciell period, som har gjort det svårt att få till träningen. Och så blir det ibland i livet. Vi hamnar i situationer där vi inte kan prioritera det som vi egentligen vet att vi behöver. Och den prioriteringen blir enkel. När det handlar om våra nära och käras välbefinnande. Att finnas för dem när de behöver en som allra mest.

Men nu längtar jag och nu kan jag. Trots att livet är intensivt med mycket som skall hinnas med, så finns det alltid en liten stund för rörelse och träning. Verkligen alltid. Några squats när man lagar mat, eller ett träningspass i vardagsrummet på kvällskvisten. Med lite uppfinningsrikedom finner man lösningar. Om man vill.

Och nu vill jag. Och nu ska jag. Med start nu.

Har förberett och lagt fram löparkläder för att direkt när jag vaknar imorgon lätt skall kunna hoppa i dem. Sen är det bara att snöra på skorna och ge mig ut.  Det skall bli så skönt. Så, så skönt!

Kanske är det något som du vill starta igång nu. Något som du har skjutit på av olika anledningar. Kör vetja. Om du vill. Och kan.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..