Svett, skratt och kärlek!

Steg upp tidigt imorse för att hålla min Wakeupyoga-klass med härligt morgonpigga deltagare. Några hade innan de kom till mig varit ute och sprungit eller tagit en rask promenad.

Det blev en fin klass med fokus på kärlek. Något vi alla längtar efter och behöver i våra liv, men som kan vara ack så komplext. Pratade bland annat om motsatsen till kärlek och vad som händer när vi blir rädda för att älska eller bli älskade.

Efter klassen smakade det riktigt gott med frukost. Riktigt härlig frukostbuffé har de här på Hooks Herrgård. Unnade mig faktiskt pannkakor. Mumsigt!

Mätta och belåtna var det så dags för två sköna träningspass. Moveoo med Jose och SomaMove med Rebecca.

Sedan var det lunch och därefter var det min tur att få hålla min föreläsning om våra kärleksspråk. Älskar att få prata om detta då det är så fantastiskt att få se hur de som lyssnar landar in i viktiga insikter. Som på riktigt påverkar alla deras relationer i en positiv riktning när de har fått förståelse och nycklar kring hur olika vi kommunicerar i kärlek!

Energin i rummet under föreläsningen var vibrerande. Nyfikenhet och intresse. Goa skratt och fina leenden. Ljuvligt att höra sorlet i rummet när de fick dela sina tankar med varandra. Love it!

Direkt efter min föreläsning var det dags för Lisa att köra Zumba. Svettigt och roligt!

Med så mycket träning under dagen är det såklart viktigt att fylla på med energi. Så efter Zumban bjöds på go fika. Allt som bjuds är vansinnigt gott!

Efter fikastunden fick jag avsluta dagen med en yinyogaklass. Skönt att få sträcka ut kropparna och ge bindväven uppmärksamhet efter en dag full av aktivitet och rörelse. Under klassen pratade jag om kärlekens olika faser. Vilka de är och hur de kan påverka oss.

Superfin dag på alla sätt och vis! Alla deltagare är så otroligt fina! Stämningen är på topp och energierna är ljuvliga. En ynnest att få vara en del av allt detta!

Ikväll vankas det 3-rätters. Sen kommer vi alla troligtvis somna riktigt gott i hotellets sköna sängar.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

 

LOADING..