Vi har det bra! Väldigt bra!

Nu är vi igång med ToppHälsas härliga träningshelg på Hooks Herrgård! 

Jag fick köra upp i ett bra tempo för mitt läkarbesök tog längre tid än jag hade förväntat mig. Min yogaklass skulle börja 17.15 och när jag satte mig i bilen visste jag att jag inte hade någon sömnsmån, så jag höll tummarna för att allt skulle löpa på fint i trafiken. Och det gjorde det.

Klockan 17.00 parkerade jag bilen och kunde ta mig upp till yogalokalen och i lugn och ro rulla ut mattan, sätta på musiken och mikrofonen. Tack vare att mina fina kollegor på plats hade förberett allt.

Successivt kom alla sköna deltagare in i lokalen och jag kände direkt av deras varma energier. Så härligt!

Det blev en mysig klass där deltagarna fick möjlighet att känna in hur de mår och vad de behöver. För att kunna sätta sin intention med helgen för att vara säker på att de unnar sig det som de på riktigt längtar efter. Just nu.

Efter klassen åt vi en galet god buffé. Så mycket god mat. Skönt att få sitta ner och föra intressanta samtal. Alltid så berikande, dessa nya möten.

Tycker att det är så mysigt här. Fin atmosfär och vacker miljö. Det infinner sig ett lugn i mig. Skönt!

Efter en god natts sömn var det så dags att väcka deltagarnas kroppar med en fin yogastund. Temat i alla mina klasser är idag kärlek. Något som jag också kommer ha fokus på under min föreläsning då jag kommer prata om våra kärleksspråk.

Men förutom yoga och föreläsning blir det idag även SomaMove med Rebecca, Mooveo med Jose, Zumba med Lisa, löpning och givetvis SPA och pauser vi fyller med god mat och fika.

Så vi har det bra. Fantastiskt bra! Önskar att alla fick uppleva en helg som den här för det ger så otroligt mycket. För både kropp och själ!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..