Vilken fin dag vi fick!

En dag full av fina möten både på och utanför yogamattan. I 4 Good Livings regi med min fina vän Karin Rosell vid rodret var vi idag i min studio och yogade, workshopade, samtalade, åt god mat och myste tillsammans. En dag med många fina möten. Nya tankar och kanske en och annan insikt som landade på plats. Så härligt att få vara en del av denna yogadag!

Tack alla fina deltagare som kom och förgyllde vår dag med så mycket närvaro och varm energi! Tack min älskade vän Karin för återigen en riktigt skönt samarbete! Tack 4 Good Living för förtroendet!

Här kommer lite bilder från dagens event:

Efter det att vi hälsat alla deltagare välkomna och njutit av en god kopp the inledde Karin dagen med en härlig Hathayoga.

Koncentration och harmoni samtidigt! Det är yoga det!

Deltagarna reflekterar över hur deras livshjul ser ut just nu. Spännande workshop som gav många tankar!

Karin njuter av en kopp the medans deltagarna delar sina funderingar utifrån vad de hittade i arbetet med livshjulet.

Jag hade glädjen att få avsluta dagen med 90 minuter skön Yinyoga. Sista delen av klassen gick över i Restorative för att ge deltagarna ordentligt med tid att landa i dagens alla intryck.

Snart får Karin och jag jobba ihop igen! Men då blir det på Mallorca dit även Storycoachen följer med. Det kommer också bli alldeles, alldeles underbart!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..