Vad är sanningen?

Talar bilden sanning. Funderar en del kring det här. Vad vi speglar utåt. Vad vi visar och vad som plockas upp av betraktaren. Vad tycker du dig se på bilden? En pigg, glad kvinna kanske? Som med styrka är redo att kasta sig ut i en ny spännande dag. Någon som är livsbejakande och fångar dagen.

Eller ser du något annat?

Jag tittar på bilden och kan se allt det där härliga. Det som speglas ut. Men håller jag kvar min blick på bilden och kikar mer ingående så ser jag att glittret i ögonen saknas. Leendet når inte hela vägen. Ögonen är tomma och trötta.

Och där ligger sanningen. Tyvärr. Önskar att jag kände det jag speglar ut, men sanningen är något annat. Jag är tröttare än någonsin. Livet har gett mig en del spännande utmaningar det sista som tar på krafterna. Saker som är bra att de kommer upp till ytan, för då kan det bli något bra av det framåt. Men det gör mig trött och sätter sig på olika sätt i min kropp. Jag är tacksam för signalerna, även om jag i ärlighetens namn helst varit utan dem.

Det här är inget som någon behöver oroa sig för. Tvärtom. Jag hanterar det och tar hand om det. Jag har energi till mina fina jobbåtagande så det påverkas inte. Känner glädje i mina uppdrag. Men stunderna runt omkring mina åtagande behöver jag dra mig tillbaka. Vila. Återhämta mig. Ta hand om det som behövs för att styrkan och livsgnista skall komma tillbaka.

Så jag är just nu inte världens bästa vän, mamma eller partner. Jag orkar inte som jag brukar. Telefonen är jag inte kompis med och att ses tar energi. Även om det är människor jag älskar. Men tänker samtidigt att de som älskar mig och vill mitt bästa förstår. Ger mig den space jag just nu behöver med vetskap om att jag så småningom kommer ut ur mitt ide. Med massor av livsandar. Var tid har sitt. Nu är det så här. Acceptans och självkärlek. Svårt, men viktigt.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Man vill så mycket, man säger ja, man räcker inte till, blir utnyttjad, går på reserverna då säger det stopp….
    Koncentrationen är yr, du är yr, ja allt är lite dimmigt & tungt…
    Vem är denna nya person, DU, nej såhär vill du inte vara…
    Så luta dig tillbaka, vad är viktigast i livet och starta nu att omprioritera fina du🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..