Vill du skapa lyckliga och harmoniska relationer?

Att få dela med mig av och sprida kunskapen om våra kärleksspråk är bland det bästa jag vet! För effekterna det ger hos dem som tar till sig detta är på riktigt helt magiska! Det kan förändra vår syn på vår barndom, läka relationer, få oss att mer rättvist och kärleksfullt möta våra barn och ge ny glöd i vår kärleksrelation. Jag vågar faktiskt lova att du på bara några timmar kan få en helt ny syn på alla dina relationer. Med möjlighet att få dem att kännas lyckligare och mer harmoniska.

Bor du i närheten av Stockholm har du möjlighet att nu på tisdag lära dig allt om detta, då jag i Wimab Inspirations regi håller en öppen föreläsning 18.00-20.30 i Stockholm. Bor du på västkusten finns samma möjlighet den 29 maj i Göteborg och för dig som befinner dig i Skåne föreläser jag i Helsingborg den 30 maj. Vill du läsa mer om kvällen och boka din plats kan du klicka in här.

Vi ses väl? För visst vill även du underlätta och förstå dina relationer bättre. Och få dem att blomstra ordentligt!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..