Tjoho vilken härlig dag!

 

 

Hade en helt fantastiskt härlig dag igår i vår vackra huvudstad! Tycker alltid så mycket om att jobba ett par dagar i Stockholm.

Vaknade tidigt och gav mig iväg ut på en liten löprunda. Skönt att ge kroppen rörelse och andas frisk luft inför en intensiv dag.

När jag kom tillbaka till hotellet gjorde jag mig iordning och förberedde mig inför morgonens föreläsning som Akademikliniken bjudit in till.

Älskar utsikten från mitt hotellrum! Mysigt att dessutom ha en liten balkong nu när vädret är så vackert!

Mötte sedan upp arrangörerna för att kolla teknik och annat innan alla deltagare började strömma in.

Härligt frukostmingel!

Först bjöds det på god frukost och mingel. Därefter var det min tur att få gå upp och prata om våra kärleksspråk.

Så roligt att få föreläsa för detta sköna gäng! Underbar energi i rummet och alltid lika roligt när åhörarna berättar om sina aha-upplevelser.

Efter föreläsningen tog jag mig tillbaka till hotellrummet för att lämna av lite saker och byta om till sköna promenadskor. Gav mig sedan ut i det vackra vädret för att möta upp för ett viktigt och spännande lunchmöte. Inspirerande och bra möte som förhoppningsvis kommer leda till stora saker framöver.

För att landa i alla intryck tog jag en lång promenad längs med Stockholms vackra gator. Njöt av värmen. Njöt av stunden.

Sen var det dags att hoppa in i duschen och göra mig klar till kvällens öppna föreläsning som arrangerades av Wimab.

Redo och laddad!

Väl på plats mötte jag upp härliga Maria som hade hand om allt praktiskt på plats. Hon var en fena på att fixa och dona. Dessutom hela tiden med ett leende på läpparna. Fint!

Vacker lokal!

Lokalen var så vacker. Ljus och mycket rymd. Härlig atmosfär!

Trots det vackra vädret fylldes föreläsningssalen upp med glada, härliga deltagare. Kände direkt att det skulle bli en kanonkväll för stämningen var verkligen på topp och jag var superladdad. Och min känsla var riktigt. Vilken kväll vi fick! Enormt engagemang! Skratt och tårar. Intressanta frågeställningar och många fina berättelser.

På väg hem gick jag med lätta steg och massa lycka inombords. Underbart att det nu finns ännu fler som har förståelse för våra kärleksspråk och hur de påverkar alla våra relationer. Som nu har nycklar som gör att de kan få sina relationer att blomstra. Det gör mig glad på riktigt!

Nästa anhalt för denna öppna föreläsning är Göteborg den 29 maj och därefter Helsingborg den 30 maj. Biljetter kan du boka här.

Somnade trött, men med ett brett leende på mina läppar. Vilken ljuvlig dag!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..