Häng med på 30 dagar enkel och härlig challenge!

Hänger du med på att under 30 dagar ge din kropp lite extra kärlek och uppmärksamhet genom att varje dag göra följande övningar:

• 5 Burpees
• 10 Rumplyft
• 15 Armhävningar
• 20 Squats
• 25 Situps

Det tar inte många minuter om dagen och det fina är att allt du behöver är din kropp. Inga redskap eller speciell utrustning krävs. Vilket gör att du kan köra övningarna var som helst. Hemma, i trädgården, på gymmet, på hotellrummet, på stranden, på fikapausen. Inga hinder eller ursäkter står i din väg. Utan det är bara att köra. Kör minst en omgång per dag, fler om du har tid och ork, under 30 dagar.

Superkul om du hänger på! Och om du lägger ut bilder när du kör eller vill berätta om känslan att vara igång så tagga gärna #BRASS30days i dina sociala kanaler. BRASS som är en sammansättning av första bokstaven i varje övning är det engelska ordet för mässing. Och precis som mässing strålar när det får omtanke och uppmärksamhet, tänker jag att vi skall göra under och efter dessa 30 härliga dagar. Inifrån och ut!

Sprid gärna! Dela! Tagga dina kompisar på inlägget som finns på min Instagram. Ju fler vi är som kör, desto roligare! Nu köööööör vi!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..