Fullständig explosion!

Allt fullständigt exploderar just nu! Små knoppar ena dagen och nästa dag i full blom! Så inspirerande!

För precis så där är det ju även för oss människor. Vi sår frön och får sedan vänta. Många gånger tvivlar vi på att de där knopparna någonsin skall slå ut i vackra blommor. Men med tillit och tålamod sker det tillslut. Oftast också när vi som minst anar det. Om vi inte ger upp.

Så har du en dröm eller längtan, se då till att så det där fröet redan idag. Ta kärleksfullt hand om det genom små handlingar som för dig framåt. För tids nog, är det din tur att få slå ut i full blom! Precis som blommorna på trädet i min lilla trädgård.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..