Alla små mirakel!

Om det någonsin är lätt att vara i nuet så upplever jag att det är det just den här tiden på året. Kanske för att vi har längtat så efter dessa varma, goa dagar att vi därför lägger våra måsten åt sidan och njuter. Lever lite enklare och mer prestigelöst. En glass på en parkbänk. En plocksallad till middag på en klipphäll. Ett fint samtal på gräsmattan med någon vi tycker om.

Plus att alla växter påminner oss om här och nu. Ena dagen en knopp. Nästa dag fullt utslagen. För att sedan blomma över och falla till marken.

Stannar vi upp ser vi alla små mirakel som livet erbjuder. Så lätta att missa när vi stressar och kör på. Men så oerhört värdefulla när vi lyckas se dem. Så min vän. Stanna upp idag. Förenkla och lägg undan några måsten. Njut allt vad du kan! Och vem vet, kanske synliggörs mirakel för dig. I den enkla, vackra, kravlösa stunden!

Ha en underbar dag! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..