På plats på Kreta!

Så härligt att äntligen vara här! Kommer bli en helt fantastisk vecka! Älskar att jobba på dessa träningsveckor! Och extra kul att jag har med min dotter på resan.

Klockan ringde 03.30 eftersom vi hade en tidig flight. Hade svårt att somna så det blev bara några få timmars sömn. Men kände mig faktiskt inte så trött när det var dags att gå upp.

Väl framme på Landvetter hann vi äta en god frukost och bara ta det lugnt en stund innan avgång. Var otroligt mycket människor på flygplatsen och vi fick köa överallt, så det kändes skönt att vi trots det hann äta gott utan stress.

Flygresan gick fint. Vi vilade mest både min dotter och jag. Välbehövligt efter få timmars sömn.

Vacker vy när vi var på väg att landa.

När bussen körde in mot hotellentren blev jag så himla glad när mina fina, fina kollegor stod och välkomnade oss! Hoppade ur bussen för att få krama om dem. De är världsbäst och det är en sådan ynnest att få hänga med dem en hel vecka.

Efter god lunch och rundvandring på hotellet för att kolla av teknik och annat för yogaklasserna checkade vi in på vårt rum. Och oh la la! Vilket fint rum! Med egen privat pool och allt! Här kommer vi trivas!

Vår alldeles egna pool!

Bytte om för att hålla veckans första yogaklass. På väg dit träffade jag flera fina deltagare. Alla så varma, positiva och glada.

Här kommer vi yoga varje dag! Lyckliga oss!

Platsen där jag får hålla yogaklasserna är så galet vacker! Havet precis intill. Rofyllt och fint.

Roligt att det var så många som var med på yogan. Ungefär 75 fina deltagare hade jag äran att få guida under kvällens Yinyoga. Blev en väldigt fin klass. Många som höll sig kvar efteråt för att dela med sig av sina upplevelser. Väldigt, väldigt fint!

Shavasana – belöningen efter yogapraktiken!

Efter klassen blev det ett snabbt ombyte för att tillsammans med mina kollegor vara med på välkomstmötet. Därefter god middag och härliga samtal.

Nu har vi tagit oss tillbaka till rummet. Lite möra efter en lång dag. Men lyckliga över allt vi fått uppleva. Skönt skall det allt bli att få sova.

Blir tidig start imorgon för redan 07.30 håller jag morgonyoga. Längtar efter det, för tänker att det måste vara magiskt att få starta dagen med yoga på den otroligt vackra platsen och samtidigt se solen gå upp.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..