En påminnelse!

Det här är utsikten från vår yogaplats här på Kreta. Så otroligt vackert och rofyllt. Havet så nära att ljudet från vågorna betryggar. Ljumma sköna vindar och solen som värmer huden så gott.

När jag startade kvällens klass igår kväll med en stunds meditation kände jag en enormt stark närvaro. Blev berörd av alla varma, fina energier.

Tänkte när jag satt där att det är ju så här livet skall vara. Fick en påminnelse om att det är i det enkla som det vackra bor. Och att vi inte behöver komplicera saker och ting. Umgås med människor du trivs med. Men välj också att ibland vara själv. Vistas i miljöer som får dig att må bra. Sätt gränser. Inkludera. Säg nej. Säg ja. Var sann mot dig själv och andra. Lyssna mer än du pratar. Lyft andra. Uppskatta dig själv. Bli inget offer. Välj att se det som är bra. Pausa. Andas. 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..