Välkommen juni!

Vilken otroligt fin månad maj blev! Högsommarvärme i hela vårt avlånga land. Blir glad av att se hur vi alla lever upp och njuter av solen och värmen!

För egen del har min månad bestått av otroligt många fina möten!

Jag har föreläst om våra kärleksspråk runt om i landet. Har haft öppna föreläsningar proffsigt arrangerade av Wimab, men också varit ute på olika spännande företag. Tack alla som deltagit! Älskar era frågor och nyfikenhet kring detta viktiga ämne!

Jag har jobbat på ToppHälsas grymma träningsvecka på Kreta. Njutit varje stund och glatts åt att få föreläsa och hålla yogaklasser på plats. Och såklart av att få hänga med alla sköna resenärer och kollegor. De här veckorna är verkligen guld!

Den här månaden har träningen och löpningen börjat kännas roligare. Troligtvis på grund av #brass30days för allt pepp där är så inspirerande!

Har tillbringat mycket tid med min älskade dotter! Unnat mig trevliga restaurangbesök och goda drycker i bästa sällskapet. Plus att jag har fått möjlighet att andas in lugnt och skönt på mammas och pappas sommarställe som är min lilla oas.

Och… har skrivit på ett avtal med ett riktigt roligt projekt! Spricker snart om jag inte får berätta… Nu välkomnar vi juni månad och ser fram emot allt vi får uppleva då!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..