Morgonyoga & välgörande smoothie!

Varva ner inför semestern – starta din morgon med ett härligt yogapass och en välgörande, god smoothie! 

Varva ner inför semestern – starta din morgon med ett härligt yogapass och en välgörande, god smoothie! 

Semestern närmar sig och det börjar bli dags att skifta fokus från stressiga jobbdagar till lata, sköna lediga dagar. Men att gå från 100 till 0 är inte så enkelt som man tror. Så för att ge kropp och själ rätt förberedelser inför detta skifte har vi nu veckan efter midsommar (vecka 26) lagt in tre mysiga morgnar där Maria blandar mjuka Hathaflöden med vilsamma yinpositioner. För att mjuka upp kroppen och komma ner i varv, så att du får plats med ny härlig energi. Vilket gör att du redan från första semesterdagen kan njuta eftersom kropp och själ då har fått varva ner i ett fint tempo. 

Så vi träffas tisdag, onsdag och fredag mellan 07.00-08.00 under vecka 26. Kravlöst och helt prestationsfritt. Du är där du är. Och möts fint i det. Vi startar dagen genom att lugnt och skönt väcka vår kropp med att hitta in i vår andning och sätta en intention för dagen. Vi blandar mjuka Hathaflöden med yinpositioner. 

Efter klassen får du en god, välgörande smoothie – har du bråttom vidare tar du den med dig eller så stannar du kvar och kryper upp i soffan en stund och njuter av din smoothie innan du ger dig ut och möter världen igen med ny härlig energi! 

Perfekt för dig som vill komma ner i varv innan semestern, kanske sätta en ny vana (mat, träning etc) inför semestern eller vara mer här och nu. Yogan är ett fantastisk för att komma ner i varv – utan krav, prestation och måsten.

Begränsat antal platser! Maila mig på info@regnsken.se för att boka din och dina vänner/kollegors plats. Priset för alla tre tillfällen plus en smoothie efter varje klass är enbart 690 kronor. Väl värd investering i dig själv!

Varmt välkommen!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..