Vilken tur att jag vågade!

Tänk ändå vad bra allt blir när man följer sitt hjärta och modigt går på sin egen sannings väg! För det krävs mod för att våga kasta sig ut! Men också en stor portion hårt arbete i kombination med tillit till att allt blir som det ska.

Vilken tur att jag vågade hoppa för knappt 1,5 år sedan! För det jag får uppleva nu får verkligen min själ att dansa samba!

Idag bokades de sista platserna på 2018 års yinyogakurser på studion. Alla mina kurser är alltså fullbokade året ut. Galet! Härligt! Har därför slängt in några drop-in-klasser plus att det finns härliga eventklasser att boka in sig på. Men även dessa fylls på i en rasande takt.

Jag är överbokad med klienter och får nu ställa de som söker tid för samtal på kö. Får åka på en Sverigeturné med min föreläsning i höst. Roliga förfrågar trillar in och jag har precis skrivit på ett vansinnigt fint och ärofyllt avtal. Får snart berätta. Snart!

Så vilken tur att jag vågade följa mitt hjärta för att få jobba med min passion. Att få möta människor och se dem utvecklas! Lyckliga jag!

Så min vän, bär du på en inre längtan efter något, börja idag! Ta ett litet steg i den riktningen! Redan idag!

Instagran: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..