Kärlek, omtänksamhet och hälsa!

Kom just på att det är kärleksonsdag! Och det får mig att tänka lite extra på min dotter och min enorma kärlek till henne.

2018 har varit minst sagt utmanande för henne och jag är så stolt över hur hon hanterat det hon har gått igenom. Allt hon lärt sig av detta. Som att hälsan kommer först och att det i svåra stunder blir tydligt vilka vänner som är äkta och står vid ens sida. Vilka som finns där med värme och omtänksamhet, men också vilka som vänder ryggen till.

Två viktiga lärdomar som vi alla förr eller senare tvingas lära oss. Att det viktigaste i livet är att få må bra och att omge sig med människor som är varma och omtänksamma. För med en god hälsa och kärlek klarar vi oss långt. Väldigt långt! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..