Din berättelse är viktig!

Har du genom kunskapen om våra kärleksspråk fått viktiga insikter som påverkat din syn på de relationer du har runt omkring dig? Har du fått uppleva någon positiv förändring på grund av detta? I din kärleksrelation, till dina vänner, i familjen eller kanske på jobbet.

I så fall skulle jag bli superglad om du vill skriva några korta rader till mig och berätta om din upplevelse. För som du säkert vet är kärleksspråken en passion för mig. Något jag ofta föreläser om och på olika sätt försöker sprida kunskap om vidare. Och nu har jag ett härligt projekt där just din berättelse kan spela en stor roll. Maila mig några korta rader till info@regnsken.se så återkopplar jag inom kort.

Vill du dela detta vidare vore det till stor hjälp. Eftersom chansen till fler viktiga berättelser då ökar.

Kärlek, respekt och omtanke till dig idag! Och alla andra dagar också såklart!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..