Lev din sanna story! Workshop med Storycoachen Katrin Sandberg!

Jag är så lycklig över att kunna berätta att Katrin Sandberg, som många känner som Storycoachen, kommer till min studion i höst för att inspirera dig till att skapa ett liv som du på riktigt trivs med. Utifrån vem du är. Utifrån ditt liv.

Det här är en dag som kan komma att förändra ditt liv. Som om du går in med närvaro kommer få verktyg som stärker dig och den riktning du vill ha i ditt liv. Visst låter det härligt!

För att du skall få så mycket tid som möjligt med Katrin och bli sedd i ditt jag, så blir det en mindre grupp som får njuta av denna dag.

Vi startar upp dagen med att jag håller en 45 minuters lugn och skön yinyoga. Detta för att du skall få landa in i dagen och släppa allt som pågår utanför. För att på så vis skapa bästa tänkbara förutsättningar för att du skall kunna fokusera på arbetet därefter med Katrin. Efter ungefär två timmar kommer vi att ha en lunchpaus där du kan lämna studion om du önskar för att ta lite frisk luft och äta något gott. Eller så kan du ta med en sallad eller smörgås som du äter i studion i pausen. När du har fått fylla på med ny energi fortsätter Katrin sin workshop. En enkel fika bjuds även på under eftermiddagen.

Agendan kommer se ut ungefär så här: 

08.40 Dörrarna öppnas

09.00 Vi hälsar alla välkomna

09.10 Yinyoga med Åsa

10.00 Workshop med Katrin

12.00 Lunchpaus

13.15 Workshop med Katrin ink. eftermiddagsfika

15.50 Vi avrundar dagen!

Pris:

2.995 kronor. Då ingår workshop med Katrin, yogaklass med Åsa, fika på eftermiddagen och ett signerat exemplar av Katrins bok ”Hitta din sanna Story” (Faktureras först i början av september)

Anmälan:

Du bokar din plats här: https://timecenter.se/regnskensamtalyoga

Om Katrins STORYworkshop: 

Vill du bli klarare över vem du är och vart du är på väg? Längtar du efter att kompassnålen ska sluta snurra? Letar du efter din autenticitet och ett sätt att uttrycka dig äkta och karismatiskt? Svaren till det du letar efter finns att hämta i din egen unika livsberättelse – här finns den sanna storyn om dig.

Med hjälp av Storymetoden får du ett verktyg som visar hur du blir – är! – hjälten i ditt eget liv, den du alltid längtat efter. Du går från att vara beroende av omgivningens åsikter och värderingar, till att se mer självständigt på världen från ett centrum där du kan bemöta det mesta. Du har alltid en plats att återvända till för att vila i dig själv. På samma sätt har du en plats att gå till för att hämta kraft och energi. När du lever och kommunicerar härifrån gör du det som STORY STRONG! den du alltid längtat efter. Du går från att vara beroende av omgivningens åsikter och värderingar, till att se mer självständigt på världen från ett centrum där du kan bemöta det mesta. Du har alltid en plats att återvända till för att vila i dig själv. På samma sätt har du en plats att gå till för att hämta kraft och energi. När du lever och kommunicerar härifrån gör du det som STORY STRONG!

Om Katrin Sandberg:

Katrin är kommunikatör, innehållsproducent och en av grundarna till 4good, ett av Sveriges största inspirationsnätverk. Idag är hon Storycoach och har utvecklat den framgångsrika Storymetoden som hjälpt tusentals människor och företag att hitta mer av sitt unika uttryck.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..