En alldeles egen dag!

Jag har sovit ut. Druckit en kopp kaffe. Mediterat en stund för att lyssna inåt och fånga vad jag behöver idag.

För idag är det möjligt, att få ge mig själv det jag behöver. Har en alldeles egen dag. Utan några krav eller måsten. Inga tider att passa. Ingen annan att ta hänsyn till. Bara jag.

Det är inte ofta jag har sådana här dagar. Men när de dyker upp är det så lyxigt. En introverts dröm. Men också en livsnödvändighet för att hämta hem energi. Det innebär inte att jag inte uppskattar att vara med andra människor. Tvärtom! Jag älskar det! Men får jag inte vara helt själv ibland går jag sönder.

Inte så lätt alltid för andra att förstå. Som introvert får man ibland kämpa för ”sin tid”. Men den behövs för att sen återigen kunna ge sig ut i sociala sammanhang.

Ett batteri behöver laddas ibland. Som introvert gör man det när man är själv, som extrovert gör man det istället i samvaro med andra. Olika sätt att fylla samma behov – att ladda sin energi. Så viktigt att förstå det. Att vi behöver olika. Inget är bättre eller sämre. Bara olika.

Ha nu en underbar lördag! Jag hoppas att du får fylla den med sådant som får dig att må riktigt bra! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..