Att uppskatta sin vardag!

För en vecka sprang jag med vind i håret på vackra Kreta. Om en liten stund skall jag bege mig ut på en löprunda på hemmaplan. Två olika platser. Njutbara på olika sätt.

Tänker att det är underbart att nu få leva ett liv där jag ser fram emot och uppskattar semester, men där min vardag är så härlig att det är lika ljuvligt att få komma hem. Det är på riktigt helt fantastiskt!

Så längtar du efter en förändring som skulle få din vardag att kännas härligare, börja redan idag med att göra något som för dig framåt mot den drömmen! Ett litet steg. Du kommer inte ångra dig! Lovar! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..