Vilken ljuvlig tisdag!

Vaknade tidigt igår och hade svårt att somna om. Så tog en kopp kaffe och begav mig sedan ut på en skön morgonpromenad. Skönt!

När jag kom hem blev det en snabb dusch och sen åkte jag och lämnade in bilen på service och recond. Handlade sedan en massa god mat och åkte hem och fixade frukost. Gissa om det smakade gott efter att ha varit igång i flera timmar!

Åt frukosten i min lilla trädgård och tog med katterna ut. De njöt massor av att få äta gräs, jaga fjärilar och vila i skuggan. Mysigt!

När min dotter vaknat stack vi ner till gymmet. Jag körde en spinningklass. Riktigt kul! Allt för längesedan jag spinnade. Gillar den träningsformen väldigt mycket. Blir nästan som meditation för mig.

Väl hemma åt vi mellanmål. Mango och blåbär. Blått och gult för att hedra vårt svenska fotbollslandslag som skulle spela åttondelsfinal.

Därefter gjorde vi oss iordning, hämtade ut vår nypolerade, nyservade bil som nu kändes som ny! Lyxigt!

Körde ut till mamma och pappa på landet där vi såg matchen och bjöds på supergod mat. Jösses vad kul att Sverige gick vidare! Duktiga killar på plan! Tänk vad de har kämpat för att komma dit de är idag. Att få företräda Sverige i VM! Värda alla applåder.

På kvällen tog mamma och jag en promenad ner till havet. Njöt av varje steg. För mamma och pappas lantställe är min oas. Den finaste platsen jag vet. Blir alltid så lugn och tillfreds när jag är där. Kunde inte låta bli att passa på och ta ett kvällsdopp. Är ju så härligt!

Väl tillbaka i stugan drack vi kaffe och samtalade innan det var dags att krypa ner under täcket och släcka lampan.

Vilken ljuvlig tisdag!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..