Var stolt över dig!

Visst är det coolt att var och en av oss är helt unik. Att vi har vårt alldeles egna dna och vårt personliga fingeravtryck. Vi har dessutom alla olika uppsättningar av kvaliteter och egenskaper. Tycker om olika saker och är bra på olika saker. Ser helt olika ut och rör oss på olika sätt. Visst är det något att vara stolt över! Att du är du och jag är jag!

Därför är det så ledsamt att de allra flesta försöker förändra den de i grund och botten är. Försöker nå upp till olika ideal. Vad gäller vårt utseende, hur våra hem ser ut, vad vi ägnar vår tid åt och hur vi klär oss. Till och med vad vi äter och dricker. Vi blir kopior av varandra. Även om vår känsla är att vi gör unika val. Vi blir unika lika.

När jag ser mig omkring ser vi ganska lika ut. Inte många som sticker ut. Vi har på oss ungefär samma kläder och accessoarer. Likadana färgskalor. Ena året dricker alla Prosecco, nästa år Aperol. Hälsar jag på någon ser deras hem ut ungefär som mitt och mina vänners hem. Våra sociala flöden visar upp hur våra kroppar bör se ut och vilka personer som är framgångsrika som vi följer för att inspireras av. Eller kopiera. 

Tänker att det är synd att vi är så ängsliga. Att vi inte vågar vara stolt över den vi är. Lyfta det som gör oss unika. Bära färger vi tycker om oavsett trender. Äta den mat som våra kroppar mår bra av istället för att följa årets diet. Göra mer av det vi tycker om och är bra på. Bära vårt huvud högt och känna stolthet över våra kroppar och vårt unika utseende. 

För din allra största styrka i livet är att du är du! Helt unik! Det kan inte vara en slump att just du föddes och fick livet som gåva. Det kan inte vara en slump att din kropp ser ut som den gör och att du har precis din uppsättning av kvaliteter och egenskaper. Syftet måste vara att du med mod och nyfikenhet tar reda på hur du på bästa sätt kan använda dig av allt det som är du. Som gör dig unik. För att sedan gå ut och bidra med hela ditt härliga jag! Utifrån ditt syfte! Utifrån styrkan att du är du!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..