Hej Augusti!

Ny månad betyder återblick och reflektion för mig. Mysigt att kika tillbaka och återuppleva allt som hänt.

Under juli månad har jag ägnat mycket tid åt att skriva på boken om relationer. Åkte ut till landet ett par dagar för att kunna fokusera helhjärtat på skrivandet. Landet som är min oas i livet. Njutbara dagar som också innehöll promenader vid havet och stillhet.

Det har också blivit några mysiga minisemestrar. En sväng upp till Stockholm för att krama om bästa vännen och hennes dotter, en weekend i mysiga Köpenhamn och besök i fina Växjö. Härliga, minnesvärda dagar!

Jag skrev ett inlägg om kroppspositivism som blev ett av de mest lästa i år. Fick många mail och kommentarer så förstår att det är ett ämne som berör. Längtan efter att kunna älska sin kropp och vara stolt över den. Så som den är.

Var på Memira och fick klartecken på att kunna genomföra en synkorrigering. En dröm jag länge burit på. Vi får se om den kan komma att uppfyllas, för det hade varit fantastiskt.

Har mött fina klienter och haft några mysiga yogaklasser. Och på lite avstånd fått njuta av att se hur roligt min dotter har haft med sina vänner detta sommarlov. Det gör mig så otroligt lycklig!

Nu går vi in i en ny månad. Skall bli spännande att se vad augusti kommer bjuda på!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..