Frihet!

Jag tror att de allra flesta då och då upplever att man sitter fast. Att det är svårt att finna svaren och slå sig fri. Jag tror också att det är något vi alla längtar efter. Frihet. Att få vara den vi är. Att få ägna oss åt meningsfulla saker. Att ha möjligheten att välja.

73016903 3df6 449f a772 b8def9eff12d

Det fina är att det alltid finns en väg dit. Om man stannar upp och tar perspektiv på sin situation. Ger sig tid att utforska sin egen vilja och längtan för att sedan se vilket första steget behöver vara för att komma loss och påbörja sin resa. Det finns alltid en väg ut. Alltid! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..