Lite pirrig!

Jag har lite pirr i magen. En skön längtan efter att snart få starta igång allt härligt i studion efter sommaren.

Ab7fef61 714c 4b32 b298 398172a47f64

Redan om en vecka kommer studion fyllas med fina energier från alla som kommer på yogaklasser eller samtal. Då startar nya kurser igång i Yinyoga, Hathayoga och Soma Move. Plus att det kommer vara drop-in-klasser och en mysig eventklass.

Men inte nog med det. Yogisarna kommer få inviga nya fina yogamattor. Och det kommer finnas mysiga kläder och smycken att shoppa, plus härliga yogatillbehör, teer, rökelser och annat. Är så glad över att studion utvecklas i en behaglig takt. Lugnt och skönt får den växa fram. Och mer kommer allt eftersom.

Kanske vill du unna dig sköna stunder på mattan nu efter sommaren? I så fall är du varmt välkommen till min lilla oas. Om du klickar in här kommer till bokningssidan där du kan se allt som går att boka. Mycket är fullbokat, men vill du ändå gå, så sätt i så fall upp dig på en reservplats. För det finns god chans att komma med eftersom justeringar görs i studion för att få plats för fler mattor.

Åh vad jag längtar! Så, så mycket!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..