Kom och yoga med mig i Stockholm i oktober!

Jag är så otroligt glad över att nu kunna berätta att jag efter mycket pusslande lyckats få till ytterligare två yinyogaklasser i vår vackra huvudstad i höst. Närmare bestämt onsdagen den 3 oktober 15.30-17.00 och 19.30-21.00 på supermysiga Mamita.

Jag är verkligen smickrad och glad över att ni är så många som vill att jag kommer upp till Stockholm och yogar med er. Därför känns det extra roligt att nu kunna släppa platser till dessa båda klasser.

7c948641 ecb9 4b11 874b ad6062ab279c

Du bokar din och dina vänners platser genom att skicka ett mail till info@regnsken.se där du skriver tydligt i ämnesraden vilken av tiderna du vill boka. I mailet skriver du namn och e-postadresser till dem du vill boka. Priset är 375 kr per person.

Vänta inte för länge med att boka din plats. När jag släppte platserna sist i Stockholm bokades det fullt i en rasande fart… Först till kvarn såklart. Anmälan är bindande och du får svar så fort som möjligt om du erhållit plats.

Det här kommer bli så mysigt. Att få tända ljus, dricka en kopp the och njuta av att bara vara en stund på yogamattan. En liten ljusglimt att längta till när höstmörkret gör sin intågan!

Varmt välkommen! 

Instagram: @asanyvall 

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..