Lyckan i att åka på träningsresa!

Jag har fått massor av frågor på vilken min nästa resa med ToppHälsa blir. Väldigt roligt att ni är så många som vill hänga med! Och jag förstår er! För det är på riktigt helt fantastiskt att åka på träningsresa. Med ToppHälsa kan man dessutom vara 100% trygg i att allt är proffsigt arrangerat.

8d72b92f 2bd0 4c9f 988f 22f2843fb815

Min nästa utlandsvecka går till Kreta i maj. Jag är med den andra veckan med utresa vecka 20. Då kommer vi träna, boxas, springa, promenera, dansa, crawla, cykla och yoga. Det bjuds på inspirerande föreläsningar, fin gemenskap, skratt och riktigt god mat. Mina kollegor som är med är dessutom amazing!

Det fina när man åker på en sådan här vecka är att det alltid finns flera klasser att välja mellan. Man kan gå på massa härligheter eller ta en dag i solstolen med en god bok. Man gör precis som man vill.

Vill du istället åka med mig på en weekend i Sverige åker jag på Log-out-läger i vackra Tällberg nu i oktober och sen till Körunda i början av maj. All information du behöver om detta och ToppHälsas andra resor hittar du på topphalsa.se. In och kika vetja! Love!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..