This to shall pass…

Så står man där. Kikar på alla tomma stolar. Inuti känns det tomt och lite sorgset. Men så plötsligt ser man det vackra. Det hoppfulla.

9CF616D1-D25D-4DBF-93D3-7DC264DB00E5

Genom att byta perspektiv kommer förståelsen i att man ibland behöver pausa. Vara med sig själv och tillåta sig att läka i den takt som är nödvändig för att överleva. Och i det perspektivet blir det inte lika sorgligt att blicka ut över de tomma stolarna.

Istället infinner sig en känsla av frid. Det blir tydligt att man ibland behöver dra i nödbromsen för att komma i kapp. Hitta tillbaka till sig själv. För att sedan, när kropp och själ mår bra, när energin är där, då kunna bjuda in de människor som finns kvar. Be dem, som med kärlek och omtanke har låtit dig få vara i det som är på det sätt som du behöver, att återigen sitta ner på någon av stolarna i ditt liv.

Kanske blir någon tom. Och det är helt ok. För den platsen har någon lämnat som inte ville eller kunde stå vid sidan och acceptera det som sker i ditt liv. Vilket man också behöver ha empati och förståelse för. Tillit till att det blir bra till slut. ”This to shall pass” 

Instagram: @asanyvall

Hrmsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..