Yinyogaretreat på Bjertorp Slott! Platserna släpps på onsdag 08.00.

På onsdag 08.00 släpper jag platserna till denna ljuvliga helg som går av stapeln den 16-17 mars!

En helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.

B64944A3-0644-4254-91E1-1E7C58B43BE0

Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Vi får ta del av en spännande föreläsning och kommer såklart njuta av fin samvaro. Men även få utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i våra intryck. Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är. Visst låter det underbart!

Om du bokar din plats senast den 7 november får du 200 kronor i ”early bird-rabatt”. Ordinarie pris är 2850 kr. Med rabatten blir det endast 2650 kr. Priset avser del i dubbelrum. Vill du bo i enkelrum tillkommer 250 kr i enkelrumstillägg. Du behöver inte betala förrän den 27 januari.

Det kanske kan få bli en fin julklapp till någon du tycker om, kanske till dig själv?  Var i så fall redo nu på onsdag 08.00 när platserna släpps, så att du säkert kniper en plats. Love!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Tina skriver:

    Hej! Hur bokar man om man inte har instagram? // Tina

    1. Jag kommer lägga ut på Instagram när det går att boka plats ca 08.00. Men sen bokar min sin plats på min hemsida http://www.regnsken.se. Så kika in där imorgon bitti så ligger det bokningsbart i webbshoppen då. Kul om du följer med! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..