Platserna till mysyoga-helgen den 11-12/1 släpps på måndag 08.00!

När jul och nyår är över kan det vara skönt att få starta igång 2019 på ett mjukt och fint sätt. Därför har jag skapat ett litet helgevent på studion den 11-12 januari med syftet att ge oss själva bästa tänkbara start på det nya året. Temat för helgen kommer vara nystart och tips kring hur vi bäst kan nyttja det nya årets energier.

38A337C2-7E52-44DE-BE99-1EEF151EA7FC

Vi inleder helgen med att Maria och jag håller en 90-minuters klass tillsammans. Sen förflyttar vi oss upp till loftet för att njuta av ett glas bubbel och lite snacks.

På lördag morgon startar vi dagen med en god och hälsosam grön smoothie för att därefter landa ner på mattan för att guidas av Maria i 90 minuter skön Hathayoga. Efter klassen tar vi paus för att kunna gå ut och äta lunch. När vi sedan är mätta och belåtna kommer jag att hålla en 2,5 timmar mysig och rofylld yinyogaklass.

Vi startar 17.30 på fredagen och avslutar ca 16.30 på lördagen, då redo att därefter ge oss ut i livet med ny energi och en längtan efter att skapa ett fint 2019! Biljetterna släpps imorgon 08.00 i webshoppen på www.regnsken.se. Priset är 1.500 kr, MEN fram till den 18/11 får du 150 kr i early bird-rabatt.

Kanske vill du förlänga helgen och njuta lite extra av Göteborg. Såsom ett härligt restaurangbesök, något kul kulturellt eller shopping med vännerna, partnern eller finkollegorna. Varmt välkommen till denna myshelg! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..