Men, förstå ni hur galet mysigt?!

En hel dag, närmare bestämt den 2 februari, får vi tillbringa tillsammans på galet vackra Elements SPA i Stockholm. Clarion Hotel Stockholm arrangerar denna dag med syftet att vi skall få njuta av allt gott i livet i en helt oslagbar miljö.

2E151B9E-C226-49CA-99B3-B584D924BA97

Det blir inte mindre än två härliga yinyogaklasser där vi avslutar en av dem i skön meditation. Under min föreläsning får ni lära er allt om hur ni kan få lyckliga och mer harmoniska relationer. Det bjuds på en himmelsk god lunch och dessutom finns det gott om tid efter den sista yogaklassen att varva ner och landa i dagens alla intryck på deras supermysiga SPA.

Det här får du inte missa! För jösses vilken härlig dag vi kommer ha! De har dessutom ett early-bird-pris fram till den 1 december som ger en rabatt på hela 200 kronor.

En underbar julklapp till någon du tycker om, kanske dig själv! Tagga dem du vill ta med på detta. Och varför inte hinta även jultomten med en liten tagg. För att läsa mer och hitta länk till bokningssidan gå in på www.regnsken.se. Tjo vad mys! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..