Black Friday!

Idag är det ”Black Friday”. En ganska omdebatterad dag. Som alltid försöker jag hitta något bra i det som är istället för att leta fel. Har därför funderat en del kring den här dagen och landat i att jag för egen del inte tycker att det skiljer så mycket från tex mellandagsrean som får stå odebatterad och att jag kan tycka att det varje dag är upp till oss själva och ta ansvar. För vår konsumtion. För vår miljö. För vårt välbefinnande. Jag tror också att det är viktigare hur vi agerar alla dagar på året. Att det är det som påverkar allra mest.

Sen gillar vi nog alla att få göra en bra affär. För egen del tänker jag inte handla något idag som jag annars inte hade köpt. Men har avvaktat med några saker som jag behöver inhandla för att se om jag idag kan få ett bättre pris. På så vis kan jag känna mig trygg och förankrad i mitt beslut. För då bidrar jag inte till mer konsumtion eller miljöförstöring än vad jag hade gjort om inte Black Friday existerade. Jag hade troligtvis bara lagt mina inköp någon annan dag. På samma sätt tänker jag kring mellandagsrean. Om jag ändå skall köpa något, varför inte vänta och se om jag kan få ett bättre pris. För handen på hjärtat. Visst känner man sig aldrig så lurad som när man handlat något och nästa dag ser samma vara med en rabatt…

Jag vet att det också är många som passar på att köpa sina julklappar en dag som denna. För att på så vis kanske ha råd med en lite härligare julklapp till någon man tycker om.

Mitt bidrag till Black Friday blir att rabattera några härliga yogaupplevelser. Klasser och event som kommer gå av stapeln oavsett Black Friday eller ej. Men som med rabatterna kanske kan leda till att någon unnar sig en välbehövlig stund för sig själv eller får möjlighet att ge bort detsamma till någon i julklapp. En omtänksam, miljövänlig gåva.

Kika in här för att nyttja dagens erbjudande. Det gäller på både eventklasser i Göteborg och Kungsbacka. Plus på den supermysiga yogahelgen i min studio i januari.

Ha en fin Black Friday! Och som alltid. Gör genomtänkta bra val. För dig!

Här är exempel på några rabatterade event. Fler finns om du klickar in i webbshoppen.

AF3301CB-A2EA-45AD-999A-055D6D89BB6F

38A337C2-7E52-44DE-BE99-1EEF151EA7FC

1980EB1A-1C37-48D5-8792-9625B23FCD40

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..