Att ge sig tid

Då och då håller jag riktigt långa Yinyoga-klasser. 2,5 timmar njuter vi av att låta kroppen gå ner i varv och tillåter sinnet att få vila en stund.

Jag älskar verkligen dessa klasser av så många orsaker. Att få möta alla fina deltagare och se hur de successivt slappnar av och i stillheten landar in i viktiga insikter.

Att ge sig själv tid är bland det finaste jag vet. Tillåta sig långsamhet och att få släppa bruset, alla krav och måsten för en stund. Det är vackert!

Och precis det handlar dessa långa klasser om. En varm omfamning av sig själv där man unnar kroppen och själen att få vila, så att de viktiga inre svaren får utrymme att lyssnas till.

21DC0333-6F0A-4A33-875D-3432B8497DBB

91772838-2FF6-4FDB-9FEB-7E21092B794A
Om det här är något du längtar efter eller unnar någon i din närhet blir det ett fåtal sådana klasser i Göteborg, Stockholm och Kungsbacka under kommande halvår. Klasserna i Göteborg och Kungsbacka går att boka in sig på här. Den första klassen i Stockholm är fullbokad och platserna till klassen i juni är inte släppta ännu. Men kommer inom kort.

Tack alla juveler som var med och spred så varm, fin energi på de långa adventsklasserna som precis gått av stapeln! Ni är underbara!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Så glad att du tagit dessa tillfällen till Kungsbacka, yoga och så mycket tänkvärt. Underbart!
    Kramar Sofi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..