Platserna till Yinyogaretreatet i höst släpps på tisdag 08.00!

YINYOGARETREAT 21-22 SEPTEMBER

På tisdag 08.00 släpper jag platserna till denna ljuvliga helg! En helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro. 

649B58FF-6805-480D-AF13-779F13457206

Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Vi får ta del av en spännande föreläsning och kommer såklart njuta av fin samvaro. Men även få utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i våra intryck. 

Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Vi lämnar mobilerna på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är. Visst låter det underbart! 

Det är nya teman på varje retreat så att du skall kunna unna dig detta, om du vill en gång på våren och en gång på hösten. 

Om du bokar din plats senast den 21 december får du 200 kronor i ”early bird-rabatt”. Ordinarie pris är 3150 kr. Med rabatten blir det endast 2950 kr. Priset avser del i dubbelrum. Vill du bo i enkelrum tillkommer 250 kr. Du behöver inte betala förrän den 31 juli (Om du sparar drygt 400 kr i månaden så har du beloppet i juli) 

Det kanske kan få bli en fin julklapp till någon du tycker om, kanske till dig själv? Och var redo nu på tisdag 08.00 när platserna släpps i webbshopen på min hemsida, så att du säkert kniper en plats. För när jag släppte platserna till retreatet i mars tog platserna slut på bara några timmar. Love! 🍁

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

 

LOADING..