Lucka 24 – Njut!

Julafton är en dag som är fylld av förväntningar. Ibland uppfylls dem, men förväntningar har en tendens att många gånger få oss att bli besvikna. Vi målar upp en bild av hur den perfekta dagen ser ut. Och även om vi sedan har en underbar dag, så kanske den inte blir helt perfekt, vilket leder till att vi istället för att vara nöjda med en underbar dag översköljs av besvikelse för att dagen inte nådde upp till de höga förväntningarna.

Så, försök idag att ägna en liten stund med dig själv. Fundera över hur dina förväntningar ser ut och se om det är möjligt att minska dem. Fundera sedan över vad du behöver idag, för att du skall få ha en så bra julafton som möjligt.

Nu vill jag önska dig en  riktigt fin julafton och tacka dig för att du har har deltagit i Lyckokalendern! Att själv ta ansvar för sitt välbefinnande och känsla av lycka i livet är nog bland det finaste vi kan ge oss själva och vår omgivning som gåva. När vi mår gott och hittar sätt att själva tillgodose de behov vi har, kan vi också vara mer närvarande för vår omgivning. Om vi alla tog ansvar för våra behov och vad vi känner skulle livet vara betydligt enklare. Då hade vi inte behövt gå runt och gissa vad andra behöver eller förväntar sig av oss. Utan blir trygga i att om de önskar något att de då ber om det. Annars är allt som det ska.

Så tack för att du under 24 dagar har haft fokus på att ta ansvar för ditt välbefinnande. Förhoppningsvis har du upplevt en ökad känsla av välbefinnande och har fått känna lyckan i att själv kunna påverka sitt liv.

En riktigt god jul önskar jag dig!

Instagram: @asanyvall #lyckokalendern
Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..