Tips om en enkel, härlig övning som brukar ge oväntat fina resultat!

Hej alla underbara! Tänk att vi nu har ett helt nytt år. Som att öppna en ny vacker skrivbok med tomma blad, redo att fyllas. Se nu bara till så att det är du och ingen annan som håller i pennan när boken skall fyllas med innehåll. 

Jag kommer checka ut en vecka från mina sociala kanaler för att ge mig tid att bara vara.  Landa lite i året som gått. Ladda batterierna och blicka framåt. Att ge sig tid utan brus för att komma i kontakt med insidan och alla svar som bor där inne är viktigt för mig. För då kan jag vara fullständigt trygg i att mina beslut fattas utifrån min sanning. Inget annat. Tid att bara vara och skrota runt för att hämta hem sig själv är underbart. Kanske är det något även du kan unna dig?

Innan jag loggar ut tänkte jag bjuda på en fin övning som är härlig att göra så här i början på ett nytt år. Du kanske har satt en vision med året eller bestämt dig för en intention. Och kanske även satt mål du vill jobba mot. Eller så har du fattat beslut om att inte ge några nyårslöften eller sätta upp mål eller visioner. Alldeles oavsett hur dina tankar har gått så fungerar den här övningen perfekt. För det du skall göra (om du vill) är att skriva ett brev till dig själv som du sedan klistrar igen och lägger undan för att öppna först igen på nyårsafton. I brevet skriver du ner de förhoppningar du har inför 2019. Vad du längtar efter och vad du önskar skall hända. Kanske även hur du vill utvecklas i din person. Låt det som vill sättas på pränt få sitt utrymme. Det finns inga rätt eller fel. Och det kan vara hur kort eller långt som helst. 

905DCFC4-A6CF-4920-A0B7-994BB31BAC23

Skönt att få skriva ner och mysigt att få öppna om ett år för att se vad som inbefriats. Det är inte ovanligt att det man önskat har skett. För något händer när vi sätter ord på det vi längtar efter. Som om vi omedvetet gör val som tar oss dit. Värt att prova, eller hur?

Ha nu riktigt fina dagar så ses vi här igen om en vecka! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Marie skriver:

    Ha en fin vecka!
    Ska fundera över övningen, kanske värt ett försök!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..