Nu så!

Bilden här är för mig en tydlig illustration över vad jag landat i efter att ha haft en vecka helt utan brus. Så mycket som klarnat dessa dagar och jag inser återigen hur oerhört viktigt det är att ge sig tid i stillhet för att finna svaren där inuti. För allt finns där om man bara ger sig tid att lyssna.

Processed with VSCO with au1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fokus ligger nu helt och fullt på att vara här, nu och framåt. I alla situationer jag går in i se potential och möjligheter. Modigt ta mig an det jag bestämt mig för. Lämna det som behöver lämnas bakom mig för att kasta mig ut med glädje och entusiasm i livet utan att faktiskt bry mig om vad andra tycker och tänker. Frångå det normativa och leva precis så som jag vill. För det här är ju faktiskt mitt liv och ingen annans. Och jag får leva det precis så som jag önskar. Precis som du.

Bär på en riktigt go känsla nu! Vet också efter året jag lämnar bakom mig att jag klarar så mycket mer än jag någonsin trodde var möjligt. Det ger kraft och styrka. Och alldeles oavsett vilka stormar livet kommer bjuda på framöver kommer jag ta mig igenom dem. Med huvudet högt och ett leende på läpparna. Precis som på bilden.

För att livet innehåller både toppar och dalar det vet vi. Men störst skillnad på hur vi mår tror jag har att göra med hur vi hanterar de tuffa perioderna. Genom att alltid välja att känna sig rikare på de erfarenheter man får och även i de svåra stunderna försöka skapa utrymme och göra sådant som man tycker om. Träna sig på att glädjas över det som trots allt är bra och vara tacksam över det liv man fått.

Så 2019! Nu kör vi! Jag är på riktigt galet redo!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..