Idag är det starka energier i omlopp! Nyttja dem väl!

Idag är det den 11 januari vilket blir 111 när man bara skriver ut dagens siffra och månadens siffra tillsammans. En dag av synkronisering.

Det innebär att du idag kan ha en ökad känslighet. Saker och ting känns liksom mer. Och det är för att du tydligare skall kunna lägga märke till om du är på rätt väg eller om du behöver förändra något. Det är som om din inre röst blir starkare och tydligare.

C9F009E7-88B3-406D-BDB7-D28C36310CB9

Så var nyfiken på vad som händer idag och hur din reaktion blir. Upplever du att det är krånglig och trögt idag eller beter sig vissa människor på sätt som får dig att bli ledsen eller irriterad, eller klagar du på mycket och är känslan att du idag jobbar i motvind, ja då är det troligtvis så att du behöver stanna upp, förändra eller helt släppa taget.

Å andra sidan, om livet flyter och allt känns gott, ja även då kan du stilla dig och fundera över vad som skapar den känslan. Så att du fortsätter att låta dessa situationer, omständigheter och människor få vara en fortsatt fin del av ditt liv framåt.

Idag är det starka energier i omlopp. Använd dem väl och nyttja möjligheten att få svar på vad som är rätt för dig. I ditt liv. Härligt, eller hur! Love! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..