Tankens kraft!

Idag är det tankens dag. För mig blir det en påminnelse om hur kraftfull vår hjärna är och hur mycket våra tankar påverkar våra liv. Hur saker och ting faktiskt blir svårare och tyngre när vi ser på vårt liv genom en negativ lins. Men också hur det går att vända en situation till något bra om vi använder oss av tankens kraft på rätt sätt.

C88C3D31-2360-41A6-BA69-BBE14EDA45D7

Det är en stor skillnad på ifall vi tänker på OM man når en dröm eller om man tänker HUR man skall uppnå den.

När man medvetet jobbar med sina tankar och lägger sitt fokus på att tänka snälla tankar om sig själv och andra samt väljer att leta efter möjligheter i alla situationer – då händer något. Livet blir liksom härligare och mer färgrikt. Man vågar lite mer och är tacksam för allt som livet bjuder på. För i varje upplevelse får man ett val. Och det är hur vi väljer att tänka och hantera det som sker.

Just idag tänker jag vara än mer uppmärksam på mina tankar så att de hjälper mig att få en riktigt härlig dag, trots att den är intensiv. Och jag hoppas att du får det samma! En fin-fin dag med galet sköna tankar!

Instagram; @asanyvall

Hrmsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..