Fira lite mer!

Idag vankas det bubbel och mys! Behöver jag säga att jag längtar…!

Tänkte passa på att fira lite. För jag har varit alldeles för dålig på det under året som gått. Tror nämligen att vi mår bra av att stanna upp och manifestera viktiga saker i livet. Att det ger kraft och styrka. Och att livet då dessutom blir lite roligare.

7CAA37DC-96D9-402F-A9B7-F2C38F783184

Idag tänkte jag fira att jag har klarat av tuffa situationer kring min hälsa såsom proppen i hjärnan och tumören på sköldkörteln. Skall klappa mig själv på axeln för att jag gör det som krävs för att få ordning på min bråkande kropp. Fira allt som min dotter och jag hanterat tillsammans där vi gemensamt lyckats vända svårigheter till möjligheter. Skall höja ett glas för att mitt jobb som egen företagare går så bra. För att manifestera modet och det passionerade hårda arbete som ligger bakom. Fantastiskt att ha en helt fulltecknad kalender med klienter på kö, stor efterfrågan på mina föreläsningar, yogisar som köar till klasser för att få yoga med mig, ärofyllda uppdrag i näringslivet, överbokade event, blogg som ökar i antal läsare och en bok som kommer i april som är ett riktigt hjärtebarn. Så mycket att fira!

Men mest av allt tänker jag fira livet och allt jag lär mig varje dag! Och skåla för de vackra själar som valt att gå vid min sida. Som stöttar, peppar och gläds när det går bra, men som också finns där när tårar trillar längs med kinden.

Jag tror att vi behöver fira mer i livet! Att det får oss att må bra och känna mer glädje! Så nu är jag nyfiken… Vad vill du fira? Eller kanske vem? Berätta! Ha en lovely lördag!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..