Mål eller inspiration?

Ja du får välja! Vilket ord som tilltalar dig mest och får dig att komma igång med det du är värd att uppnå i livet. Men på ett eller annat sätt tror jag att det är bra att ha något att fästa blicken på för att påbörja resan mot ett gott liv.

Den här bilden är min visionstavla för 2019. Bilderna är symboler som är tydliga för mig. Som ger mig en skön känsla när jag tittar på dem. En påminnelse om min riktning och min längtan.

65C06700-7E5D-4216-99D3-11C53872BA46

När du ser bilden läser du troligtvis in något annat i den än vad jag gör. Och det är helt ok. För det viktiga när man manifesterar sina drömmar är vad man själv ser i bilderna. Inte hur andra tolkar dem.

Idag behövde jag ta fram den här bilden för att påminna mig själv om mina mål. Känna inspirationen att påbörja saker som tar mig dit. För det är så lätt att gå vilse om inte drömmen framåt är tydlig. Jag la märke till att jag hade tappat min utsikt. Men bara genom att vila ögonen på den här bilden är jag tillbaka i mitt sanna fokus. Funderar inte längre på OM, utan låter tankarna få röra sig kring HUR. Små steg i rätt riktning framåt redan idag mot det som är inspirerande och härligt.

Tänker minsann njuta av varje steg. För även om drömmar och mål ligger framför oss är livet ju faktiskt här och nu vilket gör att vägen dit är minst lika viktig som när man passerar mållinjen.

Vad har du för mål eller drömmar? Vad inspirerar dig? Att bara våga sätta ord på dem och sen uttrycka det är första steget och kanske det viktigaste. Berätta gärna här i en kommentar och börja på så vis din resa mot din längtan. Var lite modig och våga formulera det som är sant för dig. Hur stort eller litet det än må kännas. Starta redan här och nu. För du är verkligen värd att få påbörja din resa mot ett riktigt gott liv! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Jenny skriver:

    Hej!
    Jag tycker att din inspirationstavla ser väldigt inspirerande ut, blir så peppad till att göra en egen. För mig är ordet mål väldigt kravaktigt och jag personlighet ”tappar känslan” längs vägen och glömmer att känna in. Kör på och ska klara målet. Blir väldigt svartvit och tycker att mål ska följas tills man är där och blir knappt glad när målet uppnåts för att jag har glömt att känna längs vägen.
    Inspiration låter härligare och för mig är det mer tillåtet att känna hela tiden och kanske tillochmed ändra under resans gångs. Olika det där hur man tänker. 😊
    en sak som jag verkligen kommit igång med är träningen. Jag har tränat styrketräning två gånger i veckan varje vecka det här året. Jag är lite nyfiken på hur du tränar? Jag är en person som mår bäst av att känna ett lugn. Högintensiv styrketräning känns så bra men jag blir så trött och har en känsla av stress efteråt just för att jag inte gillar när saker går fort fort. Jag gillar känslan av att vara effektiv och vill att kroppen ska få känsla puls mm men i slutändan blir det ju inte bra om man själv inte mår bra av det. Så nu ska jag reglera mina pass till ett lugnare tempo för att jag helt enkelt blir stressad annars. Mycket tack vare dig och dina reflektioner kring bakslag, lussa in mm Tack för all inspo. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..