Det finns alltid en utväg…

När vägen du går på känns svår. När dörrar stängs och hinder hopar sig längs din resa. När människor visar sidor som är svåra att hantera eller situationer dyker upp som komplicerar ditt liv. När inget blir riktigt som du tänkt dig. Då är det lätt att ge upp. Känna hur orken sinar och hopplösheten knackar på dörren. Och det är helt ok att känna så. Till och med väldigt mänskligt.

F766CB26-A77E-42D8-8CE8-225BC82F2038

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men efter ett tag behöver du kliva upp på din väg igen. Med tillit och tillförsikt i att allt till slut blir bra. Det där hindret på vägen kanske inte är så stort som det till en början såg ut att vara. Tänk om grinden går att öppna, hoppa över eller gå runt.

Det finns alltid en utväg. Alltid. Även om den i svåra stunder kan vara svår att se. Så ge aldrig upp. Tillåt dig att sörja att det inte blev som du önskade. Men ta dig sedan upp och leta efter din utväg. För den finns där. Någonstans. 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Marie skriver:

    Tack för dessa ord. Verkligen värt att stanna upp och reflektera kring. Det här tar jag till med och det gick rakt in i hjärtat. Livet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..