Läskigt!

När man vill genomföra en förändring behöver resultatet man får ha ett så stort värde att arbetet för att nå dit är värt det. För att lyckas behöver man ha en bild av vad man vill uppnå. Hur det känns när man är där och gärna en idé om när i tid man vill gå i mål med sin förändring. För annars är det svårt att veta att man rör sig i rätt riktning.

Man brukar också säga att resultat ger motivation att fortsätta. Och för mig stämmer det. Nu när jag äntligen får träna igen behöver jag mina verktyg för att inte tappa siktet. För det är så lätt att ge upp när konditionen är noll och kroppen inte svarar som den tidigare gjort. När man känner sig kass på det man gör.

Processed with VSCO with fn16 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Därför har jag satt ett mål som motiverar mig och som i kombination med ett starkt varför gör att jag nu hela tiden hittar sätt att få in min träning. Ger mig själv inga ursäkter längre. För jag vill uppleva den känslan jag vet att jag får när jag går i mål.

Redan efter en vecka känner jag faktiskt rätt ordentliga resultat som underlättar att hålla motivationen uppe. Lite stolt över mig själv att jag satte klockan på 05.15 för att hinna ut och springa innan min långa arbetsdag startade.

Imorgon kan jag berätta mer om ett av målen med min träning. Pirr i magen och långt utanför min komfortzon. En resa du också kan hänga med på om du vill. Kommer bli så kul! Och läskigt. Men mest kul! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..