Ibland vill man bara gömma sig…

Checka ut från sig själv för en stund. Släppa alla tankar, bortse från det som skaver inuti och bara få vara. Då och då orkar man inte vara stark och byta perspektiv eller hantera det som behöver tas hand om. Vissa dagar önskar man helt enkelt att man kunde få stryka ur sin kalender. Och det är helt ok.

311EECCC-B2B4-4FDA-ABCC-20788581FADD

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag har jag en sådan dag. Tänker låta det få vara så. För just idag finns inte kraften. Lusten och glädjen är inte där. Oklart varför, men låter det bara få vara så. En dag som får vara precis som den är. Inget annat. Det får bli en paus mitt i det liv som jag vanligtvis uppskattar så enormt.

Ta hand om dig. Hur du än har det, just idag!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..