Häng med vetja!

Du som har hängt med mig här ett tag vet att jag tidigare kunde ge mig ut och njuta av att springa långt. Men att jag helt har tappat förmågan och känslan i löpningen på grund av att min kropp har strejkat så enormt det senaste 1,5 åren med dålig binjurefunktion, propp i hjärnan och många andra saker.

0EDFF92A-EA60-4467-8DE2-22DB6A27FDC1

Så jag står verkligen på ruta noll och behöver också vara väldigt lyhörd för kroppens reaktioner nu när jag bestämt mig för att göra allt för att må så bra som möjligt.

En målbild jag har, som för mig också blir ett kvitto på att min kropp är ”tillbaka” är att med en go känsla kunna springa en halvmara. Och för att komma dit kommer jag få hjälp av On Running och superduktiga löpcoachen Mari. Är så galet glad för detta!

754E1034-6565-4A7C-8A92-1F98EAE75C5D

Idag hade vi vår första löpträff som gick ut på att Mari skulle se var jag befinner mig nu och hur min kropp reagerar. Plus att jag fick en första lektion i löpteknik och styrkeövningar för att successivt förändra löpstilen så att kroppen skall hålla och bibehålla energi så att den orkar bättre.

Jag vet att många är precis där jag nu är – på ruta noll – men med en längtan efter att kunna få njuta av att springa. Eller som har en idé om att man inte kan springa; att man inte är en löpare. Och därför tänkte jag att vi kan göra det här tillsammans. Jag lovar att dela med mig av min resa i detta och även berätta om hur mitt upplägg kommer vara vecka till vecka. Så kan du, om du vill, hänga på! Använd gärna #comeonrunningåsa om du lägger ut något kring din löpresa på Instagram så kan vi peppa varandra. Det här fixar vi! Tillsammans blir resan ännu roligare! Och kan jag – då kan garanterat du! Lovar!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..