Förlorad energi…

Jag har känt mig ovanligt stark och pigg den senaste tiden. Säkert en effekt av att jag numera varje dag försöker göra något som skapar en känsla av välbefinnande. I det har jag haft stort fokus på kost och träning. Har varit så skönt och jag har verkligen njutit av den goa känslan som jag burit på. Att få känna sig så påfylld av energi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with av8 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Längtan efter stillhet och återhämtning

Kanske är det därför det känns extra tungt idag. När energin är tappad och tröttheten känns överväldigande. Har ändå gett min kropp lika bra kost, träning och vila i helgen. Vilket blir en påminnelse om hur mycket det inre måendet påverkar helheten. Att oro och tankar som maler på gör att energin sipprar ut.

Är lyhörd för detta och kommer ge mig själv mer sömn de kommande dagarna eftersom jag vet att det är läkande. Och givetvis ta hand om det som behöver redas ut inuti. Så är jag snart tillbaka i samma goa känsla.

Viktigt det där att stanna upp och lyssna in vad som behövs för att må bra och sen ha modet att ge sig själv det man behöver.

Ta hand om dig och ha en riktigt fin start på veckan!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..