Lättad!

Blir lite full i skratt av första känslan när jag vaknar upp av att regnet smattrar mot rutan. Känner mig nämligen lättad! Har en helt ledig helg utan något inbokat där enda planen har varit att fixa i trädgården, träna, yoga och bara vara. Men nu när det regnar behöver jag inte ens klippa gräset och fixa i trädgården. Så jag kan även släppa det.

20CFCD10-E3A3-455F-AC08-6EE04053467D

Normalt sätt älskar jag att pyssla i min lilla trädgård, men när känslan av lättnad infinner sig, förstår jag att det beror på att min energinivå är för låg. Inser att det beror på att mitt introverta jag behöver ladda upp batteriet på det enda sätt man som introvert kan fylla på. Nämligen genom att vara själv.

Har inte varit det på några veckor så därför har energin sipprat ut. Inget konstigt alls. Det är så det är och skall vara när man är introvert. Det gäller bara att vara noga med att skapa utrymme för att vara själv tillräckligt ofta så att energin inte tar slut.

Jag vet ju det. Men har haft det så bra att jag faktiskt missat att ge mig själv just detta. Så därför är jag tacksam för regnet idag. Tacksam för känslan som infann sig och trygg i att min morgonrutin gör det möjligt att stanna upp och förstå vad jag behöver för att må bra.

Så nu kryper jag upp i soffhörnan med en kopp kaffe och myskatterna. Skall bara njuta av stillheten. Jösses vad skönt!

Instagram: @ asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..