Fjärilar i magen…

Jösses vad det blåser idag! Kikar ut genom fönstret och får nästan känslan av höst. Tar ändå min kaffekopp och tassar ut på altanen. Älskar den där morgonstunden av reflektion, stillhet och kaffe. Mitt sätt att fånga mig själv och sätta tonen för dagen.

A918E705-0274-4C55-9D66-7B21F3B6B154

Lägger märke till fjärilar i magen. Ler åt mig själv. Såklart. Pirr och förväntan inför en rolig dag som ligger framför mig. En dag som skall ägnas åt att ta bilder till en stor kampanj som rullar ut i hela Sverige senare i sommar. Såklart fjärilarna är där. De är de alltid när jag skall få göra något som för mig känns stort och viktigt. Som idag.

Men först. Njuta av mitt kaffe, trädgårdens alla ljuvliga dofter och vindens mäktiga kraft.

Ha en bra dag kompis! Unna dig något du längtar efter vetja! För livet är nu! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..